VORMSTOF is door JAS/MV opgericht om porselein, een stukje erfgoed van porselein te Maastricht weer enigszins op de kaart te krijgen in Maastricht. Dit allemaal in de vorm van workshops , cursussen en lezingen, die we geven op onze mooi gelegen locatie aan het Bassin.Momenteel hebben we 2 workshops: Gewoon doen (ruimtelijk) & Direct-druk (2 d )

 

 

  Eerstvolgende  workshop  “Direct-Druk” op zaterdag 11 maart.

De eerste 2 workshops  “Direct-druk “op porselein hebben we als zeer geslaagd ervaren. Vandaar dat er een derde aankomt en wel op zaterdag 11 maart.  Deze druktechniek ga je toepassen op zelf gegoten leerharde platte en ruimtelijke vormen. We zullen genoeg materialen in huis halen om je een groot scala aan mogelijkheden aan te kunnen bieden. Interessant voor diegenen die weinig ervaring hebben met 2d en het werkt zeker inspirerend voor diegenen die wel ervaring hierin hebben. Een unieke kans om iets fraais neer te zetten op porselein.

Datum: Zaterdag 11 maart.  Maximaal 12 personen. Tijd 10.00u -12.30 . pauze tot 13.00u en van 13.00- 16.30u. Kosten € 90. Dit is incl. btw materialen en stookkosten, koffie / thee. Plaats : VORMSTOF   Bassinkade 13  Maastricht. Bel of mail gerust als er vragen zijn.  info@vormstof.nl   046-4370502  of 06 20464883  Voor verdere activiteiten zie berichten hieronder volgend.

 

 

chinese-japanse

Workshop “Gewoon doen “bieden wij  met regelmaat aan en is een door ons zo bedacht, dat iedere deelnemer in staat is binnen 3 uur iets fraais te realiseren in porselein. Ongeacht of je ervaring hebt of niet. Data worden tijdig van tevoren doorgegeven op deze site en op Facebook. Kosten € 55 Dit is incl. btw materialen en stookkosten, koffie / thee. Plaats : VORMSTOF   Bassinkade 13  Maastricht.

workshopfoto1Groepsuitje

Ook voor groepsuitjes is de workshop”gewoon doen” een echte aanrader! Behalve gezelligheid zien we soms onzekerheid omslaan naar vastberadenheid en staan we vaak perplex wat er in die 3 uur wordt gerealiseerd. De grootte van de groep kan variëren  van 6-12 personen. In overleg kunnen we  datum en tijd bepalen.

 

Voorjaarscursus

Vanaf 13 januari t/m 7 april gaat de voorjaarscursus weer van start op onze locatie aan het Bassin te Maastricht
Er meerdere mogelijkheden om de cursussen in het voorjaar en/of najaar te volgen

ei-bewerken

vormstudie van cursist

 

 

 

Mogelijkheden

12 lessen van 3 uur op vrijdag middag start 13 jan. t/m 7 april     De ochtend uren van 10.00u-13.00u staan ook ter beschikking voor de cursisten met een 15 strippenkaart . Deze strippenkaart van 15 lessen, mag je gebruiken gedurende de najaar en voorjaarscursus (start midden jan.-april).Starttijd zelf bepalen. Een oplossing voor cursisten die niet altijd aanwezig kunnen zijn of een bepaalde periode tussendoor met vakantie willen gaan of bijvoorbeeld een hele dag aan een werkstuk willen werken.

Voor meer informatie omtrent de inhoud en kosten graag een mail of telefoontje.

telefoonicoondefinfo@vormstof.nl    046- 4370502  of  06- 20464883  06- 10224590.
Adres;  Bassinkade 13  6211 AL Maastricht

 

klik hier voor:   FILMBEELDEN workshop 

juulworkshop

 

 

logo_huisvoordekunstenlimburg__totaal_(1)(2)

facebookicoon