Beste geïnteresseerde,

Wij bieden u gedurende de Coronatijd tijdelijk een mogelijkheid om gebruik te maken van onze alternatieve webshop , omdat het voor velen nu niet mogelijk is onze locatie op  de Bassinkade  13 te Maastricht te bezoeken.

Hieronder vindt u Een pagina met een overzicht van onze producten en de bijbehorende prijzen en een pagina met technische informatie. De pagina’s maken gebruik van een wachtwoord welke wij graag aan u doorgeven als u serieus interesse heeft. U kunt dan vrijblijvend onze online collectie bekijken. Mail : info@jasmv.nl  of    info@vormstof.nl 

Pagina’s :  www.jasmv.nl/prijslijst en www.jasmv.nl/technische-informatie

Wij verzenden alleen bestellingen vanaf €50 De genoemde prijzen zijn excl. verzendkosten. De technische pagina is nog niet helemaal compleet , maar we geven graag via de mail antwoord op uw vragen.

Ook kunnen we tevens vermelden welke producten op voorraad zijn en welke op bestelling gemaakt moeten worden en hoelang het zal duren.

U bent uiteraard welkom op onze locatie aan het Bassin te Maastricht. Onder de naam: VORMSTOF – Bassinkade 13 Maastricht    tel. 046 4370502 06 20464883. Openingstijden elke vrijdag en zaterdag 12.00u-17.00u