zie ook onze nieuwe website www.vormstof.nl

VORMSTOF is door JAS/MV opgericht om porselein, een stukje erfgoed van porselein te Maastricht weer enigszins op de kaart te krijgen in Maastricht. Dit allemaal in de vorm van workshops , cursussen en lezingen, die we geven op een mooie plek in het Bassin. Bovendien kunnen we ook op locatie deze workshops aanbieden als dat gewenst is. Voor meer informatie betreffende onderstaande cursussen kunt u ons mailen info@vormstof.nl  of bellen 046 4370502   

—————————————————————————————————————–

Workshop: GEWOON DOEN.   

Data:  Nieuwe data:

25 jan. , 29 febr. 2020. Kosten : € 55  pp incl materiaal en stookkosten

Tijd 14.00u.-17.00u        Locatie : Bassinkade 13 Maastricht.

Een door VORMSTOF bedacht concept waarbij iedere deelnemer in staat is binnen een paar uur uur iets fraais te realiseren in hoogwaardig porselein ongeacht of je ervaring hebt of niet. Je werkt met mallen en door middel van combineren van vormen ontwerp je jouw eigen vorm. Natuurlijk vraagt het wel wat concentratie en discipline van je als deelnemer, maar geen nood we staan je gedurende het hele proces wordt je bijgestaan door een deskundige vormgever.

 

______________________________________________________________________________

Groepen

Ook voor groepen is de workshop”gewoon doen” een echte aanrader! Behalve gezelligheid zien we soms onzekerheid omslaan naar vastberadenheid en staan we vaak perplex wat er in die 3 uur wordt gerealiseerd. De grootte van de groep kan variëren  van 6-16 personen. In overleg kunnen we  datum, tijd en grootte groep bepalen. We kunnen deze workshop ook op locatie geven!  Een ideaal familie of bedrijfsuitje.

——————————————————————————————————————-

Modules 2019

 

Bij interesse graag mailen naar info@vormstof.nl                                                 

______________________________________________________________________________

klik hier voor:   FILMBEELDEN workshop  “gewoon doen”

juulworkshop

 

telefoonicoondef

logo_huisvoordekunstenlimburg__totaal_(1)(2)

facebookicoon